Knö daj in… konsertdags!

 • AUTHOR: // CATEGORY: Okategoriserade

  No Comments

  Äntligen börjar det dra ihop sig till konsert igen, denna gång på restaurangen Bommen mittemot GöteborgsOperan torsdag 19 april 2018!

  Vi hoppas det blir riktigt trångt och svettigt och lite lagom rörigt. Vi tänker oss en kväll där man får komma och gå som man vill, äta en bit mat, hänga i baren eller dansa på borden. Så där som det är när det är som bäst.

  storbandsbolaget

  Att vi hamnade just på Bommen beror på att restaurangens ägare bjudit in ett antal storband att spela i lokalerna på utvalda torsdagar som ett återkommande tema. Så himla kul initiativ som vi är superglada att kunna stötta! Först ut var Smoke Rings Big Band för ett par veckor sedan, och vi är band nummer två.

  storbandsboölaget

  På repetitionerna har vi finputsat de allra bästa låtarna vi har tillsammans med storbandsexperterna Ralph Soovik och Andreas Hall. Och utökat repertoaren med några fler jazzörhängen som har premiär under kvällen, däribland Count Basies Duet – en sorts mjuk duell mellan två trumpeter, och Knö daj in som sjöngs av göteborgslegendaren Sonya Hedenbratt en gång i tiden.

  Sonya Hedenbratt

  Det är absolut ingen entréavgift. Vi spelar två set á 45 min med start ca kl 20 och paus nånstans i mitten. Vill du äta är det säkrast att du bokar bord på 031-7111606 eller bokabord@bommen.nu.

  Knö daj in fast dörra är trång… Vi ses väl?!

  Till eventet på facebook –>

Comments

0 Responses to Knö daj in… konsertdags!

Leave a reply

FILL THE FIELDS TO LEAVE A REPLY. Your email address will not be published.