Jubileumskonsert 25 november 2017

 • AUTHOR: // CATEGORY: Okategoriserade

  No Comments

  Just nu räknar vi dagar och noter för fullt. Den 25 november är det nämligen 5 år sedan Storbandsbolaget hade sin första spelning och det ska vi såklart fira med en jubileumskonsert!

  Platsen är väl vald – Kronhuset. En mysig och anrik lokal mitt i stan där vi får plats med allt vi vill. Publik, band, dans, ljus, ljud och servering. Första delen av konserten är nämligen en show till sittande publik, och den andra delen ett dansset där publiken får sträcka på benen tillsammans med professionella dansare som inspiration.

  affisch

  I showen har vår fina sångerska Stina Manheden fått Karin Funk vid sin sida – en sångerska som gästat oss tidigare och självklart har sin plats på scenen också när det är dags för jubileum.

  karinf

  Det är koncentrerade repetitioner som gäller nu. Inte minst eftersom vi utlovat ”Storbandsbolaget – ett strå vassare”. Det övas flitigt hemma och på repen har vi hjälp av repetitören Andreas Hall som ser till att vi gör vårt yttersta. När inte han är på plats drillas vi också av våra sångerskor, som ju lärt känna varandra när de utbildade sig till musikalartister. Och då vet man ju allt om hur det är att stå på scenen…

  rep-jubel7nov

  På låtlistan finns favoriter från hela vår femåriga period, och såklart också nya gobitar. Vi inspireras av  storheter som Ella Fitzgerald, Sonya Hedenbratt, Count Basie, Andrew Sisters och Benny Goodman vilket så klart märks också på denna konsert.

  Nu börjar allt sitta på plats och vi längtar efter att få smälla av detta jubileumsfyrverkeri. Vi ses väl?!

  Jubileumskonsert 25 november 2017
  Till facebook-eventet >>

  Låt oss lysa upp ditt höstmörker med show och nybonat dansgolv! Det är vår femårsdag och vi är taggade till tusen för att ge dig vårt allra mesta. Varmt välkommen till Jubileumskonsert – ett strå vassare än du någonsin sett oss!

  Kronhuset, Kronhusgatan 1 D
  Lättare servering finns, liksom tillfälle till dans!
  Dörrarna öppnas kl 17.30

  ENTRÉ
  80 kr, gratis för barn upp till 12 år
  Förköp din biljett av någon i bandet eller köp på plats.

   

Comments

0 Responses to Jubileumskonsert 25 november 2017

Leave a reply

FILL THE FIELDS TO LEAVE A REPLY. Your email address will not be published.