Öppet hus på Gryab 30 september 2017

 • AUTHOR: // CATEGORY: Okategoriserade

  No Comments

  Denna tidiga och soliga septembermorgon hade vi den äran att få underhålla besökare och personal på Gryabs öppet hus. Och så fint vi blev mottagna! Egen loge, stor som bara den, ett tält med tak över huvudet att sitta och spela i. Det är ovärderligt på en utomhusspelning för att skydda instrumenten om det skulle bi regn. Men denna härliga dag lyste en klarblå himmel mot oss och solen sken. Fast med en bitande kyla i luften.

  gryab-tält

  Vi var alltså utposterade längs den snitslade bana som besökarna skulle ta sig för att passera reningsanläggningar, tävlingar så som bajsbasket och vidare ner i underjorden för att se den absolut längsta målning vi någonsin sett. Så klart tog vi oss ner i katakomberna när vi hade paus och tog en titt på denna målning där gången som besökarna gick i föreställer blåa Göta älv och väggarna på högra och vänstra sidan den utsikt man ser på södra och norra älvstranden. Himla fint!

  Anna-bearb-blå

  Det där med  blått var ett tema denna dag då vi till Gryabs ära hade bytt ut våra röda detaljer i hårprydnader, flugor, smycken och hängslen mot Gryabs blåa färg. Lika blå som himlen denna fina dag i hjärtat av Göteborg. För det får man väl ändå kalla denna plats där all skit från vår stad tas emot och renas för vår gemensamma miljös skull.

   

Comments

0 Responses to Öppet hus på Gryab 30 september 2017

Leave a reply

FILL THE FIELDS TO LEAVE A REPLY. Your email address will not be published.