Göteborgsvarvet 20 maj 2017

  • AUTHOR: // CATEGORY: Okategoriserade

    No Comments

    Vi har också gjort Göteborgsvarvet! 3 timmar och 10 minuter tog det. Sittandes på en stol. Ja alltså vi hade den äran att som första band längs banan få skjutsa på alla löpare in i Slottsskogen och vidare mot ett förhoppningsvis oförglömligt Göteborgsvarv kantat med personliga rekord och stolta löpfötter.

    varvet

    Det var alltså 3 timmar och 10 minuter mellan varvets första löpare i spåret och den sista. Imponerande att det var vad arrangörerna också uppskattat – att vår speltid skulle pågå i 3 timmar och 10 minuter. Det stämde på pricken. Och tur var väl det för att spela nästa konstant så länge är ett maratonlopp i sig. Så nog gjorde vi oss också förtjänta av att lägga upp fötterna i soffan och snaska på en pizza när  kvällen kom…

Comments

0 Responses to Göteborgsvarvet 20 maj 2017

Leave a reply

FILL THE FIELDS TO LEAVE A REPLY. Your email address will not be published.